LoveLya's FotoPage

By: Lya Reza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 7-Apr-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
New Look(s).. ~yeay~~~~

Dear n Me
KAmi lagi
Lagi2 Kami...
View all 10 photos...
Hari ni still hari jadi reza.. lama betul hari jadi dia rasanya.. huhuhu..
Reza teman aku g potong rambut... Actually, dah lama nak potong, tapi dok tunggu reza temankan.. so, dah alang2 cuti lama, maka pergilah potong rambut..

Reza pulak, dah potong janggut!! hahaha... comelnyeeee


Monday, 7-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Birthday Boys (again??!!)

Bitrhday Boys
Happy
Birthday
View all 10 photos...
Kali ni untuk Reza n Dugong.. Kitorang g karaoke (or was it a birthday party??) kat Nilai.. kawan2 reza punya plan la ni.. reza xtau pun yang diorang ni dah sediakan kek comel utk dia n kwn dia yg sama lak besday nye..

Seronok bangat seh.. lama sangat x g karaoke.. first time nyanyi depan reza.. ahakss...

Apepun, Dear, suara u mmg sedap!!! bleh masuk bintang RTM.. ahaks....

I L.O.V.E U Dear...

Anyway, special thanks to Zamil (the tok Dalang), Dayah (wife tok Dalang), Kujat n others..


Sunday, 6-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
MyDear Birthday Eve

Lya
Loves
Reza
View all 6 photos...
We had dinner at Village View Restaurant.. walaupun tempat ni x romantuk (romantik+mengantuk??) sangat, tapi boleh la.. huhu..

idea asal; Bora Asmara.. But since we were about to go for karaoke-ing kat Nilai, maka kami pun mkn je la kat area kajang-bangi.. however, it was such a lovely dinner

thanks to me (as the main sponsor) hahahahahhahahahaha


Saturday, 5-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Birthday Boys

The Cake - sponored by Mak Mertua
Happy
Bitrhday
View all 4 photos...
Hari ni aku dijemput untuk menghadirkan diri ke sambutan hari jadi anak2 en.Zakaria.. huhu.. Menggelabah tidak terkira.. haha..
tapi semuanya berjalan lancar ahaks..


Saturday, 29-Mar-2008 12:26 Email | Share | | Bookmark
Risikan Asmara

Mak Abah tersayang tengah tunggu keluarga Reza
Keluarga Reza
Keluarga Mydear Reza
View all 6 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net